Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-16

Υψηλάντης - Πανδαυλειακός   0-1

Ο Πανδαυλειακός δείχνει ότι βρίσκει το καλό του πρόσωπο, πετυχαίνοντας τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του.






Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα  της Δαύλειας είχε σε μεγάλη μέρα τον Σπύρο Τζουνάρα που  ''καθάριζε''  κάθε φάση στην άμυνα κρατώντας το μηδέν και με δικό του φάουλ στο 43’ και κεφαλιά του Γιώργου Βέλλιου σημειώθηκε το μοναδικό και νικητήριο γκολ για τον Πανδαυλειακό που κατέκτησε το τρίποντο.






ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Καρούζος, Αναστασιάδης, Τζουνάρας, Νταλακούρας, Ανέστης (78’ Τσόρβας), Βέλλιος, Κάντο, Αλαφογιάννης, Σταθάς (86’ Παπασιδέρης), Κοπανιάς (72’ Πλατσατούρας)



Κώστας Γκαλαμέλος (Προπονητής Πανδαυλειακού)  
    Για ακόμη μια Κυριακή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την τρίτη συνεχόμενη νίκη πού ήταν και η πιο σημαντική γιατί προήλθε απέναντι σε έναν αντίπαλο πού διεκδικεί την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.Για το χθεσινό παιχνίδι,παρότι παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά, η νίκη μας ήταν δίκαιη, τα παιδιά είχαν συγκέντρωση, θέληση, πειθαρχεία  και προπάντων πάθος για τη νίκη. Ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του παιχνιδιού,κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο της έδρας του αντιπάλου και έδωσαν χαρά στους φιλάθλους μας, στην διοίκηση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το χάρηκαν οι ίδιοι, έτσι ώστε όλοι να κάνουμε καλές γιορτές.
   Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, πρέπει να βελτιώσουμε την τελική μεταβίβαση και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα, ώστε να έρχονται πιο εύκολα τα επιτυχή αποτελέσματα.
   Υπήρξαν και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν ( εξωαγωνιστικά ) αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε με τους παίκτες μου. Καλή συνέχειά στην ομάδα του ΥΨΗΛΑΝΤΗ.
  Θα ήθελα τέλος να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές,να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και να έχει όλος κόσμος το πιο σημαντικό αγαθό ΥΓΕΙΑ  πάνω από όλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου