Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Θεσπιακός  - Πανδαυλειακός  4-0



Ο Πανδαυλειακός μετά από επτά σερί νίκες γνώρισε την ήττα, αλλά παραμένει σταθερά στην 3η θέση έχοντας έναν αγώνα λιγότερο (αναβληθέν παιγνίδι με Πανγεωργικό).


Στο παιγνίδι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκόρ. Ο Αποστόλου στο 16΄με ωραίο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον τ/φ των φιλοξενουμένων κάνοντας το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην βοηθό Νίκα θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σαϊτ, αλλά το γκολ μέτρησε.





Λίγο μετά στο 24΄ο ίδιος παίκτης μπήκε όμορφα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ έκανε το 2-0. Ο Πανδαυλειακός θα μπορούσε να μπει στο παιγνίδι αν ο Πατακιάς στο 36΄ σ’ ένα ανεπανάληπτο tet a tet πλάσαρε σωστά και όχι πάνω στον τ/φ του Θεσπιακού.




Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι παίκτες της Δαύλειας πίεσαν για κάτι καλύτερο αλλά το 3ο γκολ του Τσαμούταλη στο 56΄, στην ουσία “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν το τέλος ο Μαρίνης έκανε με πλασέ το τελικό 4-0.





Σαν συμπέρασμα ο Θεσπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ο Πανδαυλειακός προσπάθησε, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.






Ξεχώρισαν από τον Θεσπιακό οι Τσαμούταλης, Μαρίνης, Σεχάϊ. Και από τον Πανδαυλειακό ο τ/φ Δερβέναγας και οι Ανέστης, Μάνεσης. 

Θεσπιακός : Κεφαλάς, Λάμπρου, Ζάγκας, Στάθης, Τσαμούταλης, Αποστόλου, Στάθης, Μαρίνης, Μεϊδάνης Κιούσης, Σεχάϊ. 
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Κάντο, Τζουνάρας, Αναστασιάδης (80΄Μπαλταδούρος), Ιγγλέζος, Γαλάνης, (76΄Τσόρβας), Καρούζος, Μυλωνάς, (56΄Βέλλιος), Πατακιάς, Μάνεσης. 
  
Κουκοβίνος Νεκτάριος – Πανδαυλειακός : “Ο Θεσπιακός κέρδισε δίκαια το σημερινό παιγνίδι, αφ’ ενός διότι είναι πολύ καλή ομάδα, και αφ’ετέρου διότι εμείς σήμερα ήμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό. Κάναμε πολύ λίγα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει και ήταν επόμενο να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Οι ποδοσφαιριστές όμως προσπάθησαν και αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω. Είδαμε τα λάθη που μας κόστισαν τα 4 τέρματα και πάνω σ’ αυτά θα δώσουμε προσοχή στην εβδομάδα που έρχεται. Μετά από 7 συνεχόμενες νίκες γνωρίσαμε την ήττα. Οι ήττες είναι κι αυτές ωφέλιμες αν ξέρεις να τις διαχειριστείς. Στον Πανδαυλειακό έχουμε δείξει πως ξέρουμε να αποκομίζουμε τα θετικά μετά από μία ήττα και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Η ομάδα έθεσε συγκεκριμένους στόχους από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τώρα τους εκπληρώνει και με το παραπάνω. Δουλειά χρειάζεται, υπομονή και επιμονή”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου