Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15

Με το δεξί και στη Νέα Χρονιά ο Πανδαυλειακός
4-1 το Κάστρο !



Το Κάστρο έκανε το “λάθος” να προηγηθεί στο 17ο λεπτό όταν σε μια σέντρα από τα πλάγια ο τ/φ Παπαγεωργίου δεν μπόρεσε να διώξει κόρνερ τη μπάλα, η οποία έκανε τα γνωστά κόλπα της, ξεγέλασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο Παγώνας ακριβώς πάνω στη γραμμή, απλά να την σπρώξει με το κεφάλι στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.




Αμέσως μετά άρχισε ένας ανελέητος βομβαρδισμός από επιθέσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού, έχοντας πριν χάσει τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τους Γαλάνη στο 18΄, Μυλωνά στο 23΄, Καρούζο στο 24΄, ισοφάρισαν στο 25ο λεπτό με τον Γιάννη  Πατακιά, ο οποίος μπήκε σφήνα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τ/φ Βασιλείου. Στο 29΄ο διαιτητής Φούφουλας παρασύρθηκε από τη λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού, ( ο ποίος σήκωσε τη σημαία, μετά την κατέβασε αμέσως δείχνοντας παίζετε ) και ακύρωσε κανονικό γκολ του Πανδαυλειακού.
 


Στο 36΄ ο Μυλωνάς με ωραίο πλασέ έστειλε για 2η φορά τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος σταμάτησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τη μπάλα με εκπληκτικές αποκρούσεις.




Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της Δαύλειας έχοντας δίψα για όμορφο ποδόσφαιρο, αποζημίωσαν και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο. Συνέχισαν να παίζουν με τη μπάλα κάτω και το 3ο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Το πέτυχε πάλι ο Πατακιάς στο 58΄ ο οποίος πέρασε όμορφα μέσα στην περιοχή τον προσωπικό του αντίπαλο και με άψογο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σορ στο 3-1.
 


Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν λίγο μετά στο 71΄ με το 4ο γκολ από τον νεαρό Καρούζο ο οποίος πάνω στην κίνηση, πέρασε αριστοτεχνικά τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τ/φ Βασιλείου, που απλά είδε τη μπάλα να καταλήγει για 4η φορά στα δίχτυα του. Λίγο μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Αγγελής, ο Ιγγλέζος, ο Ανέστης και ο Τζουνάρας έχασαν απίστευτες ευκαιρίες να δώσουν στη νίκη της ομάδα τους διαστάσεις θριάμβου.








Ο Πανδαυλειακός με αυτή του την εμφάνιση πιστοποίησε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος στη Δαύλεια και παρέμεινε στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.
Το Κάστρο προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε. Οι παίκτες του πρέπει σίγουρα να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι το σκορ παρέμεινε στο 4-1.
Από τον Πανδαυλειακό όλοι οι ποδοσφαιριστές έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, οπότε θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον. Από τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ο τ/φ Βασιλείου και τον ακολούθησαν οι Ζυγογιάννης Δ. Ζυγογιάννης Γ.




Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Αγγελής, Τζουνάρας, Κάντο, (Αναστασιάδης) Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος, Καρούζος, Μυλωνάς, ( 70΄Σιγάλας ) Πατακιάς, Ανέστης, Γαλάνης ( 76΄Τσόρβας )
Κάστρο : Βασιλείου, Μπέτσας, Καρατσιώλης, Μπαρκώσης, Παυλιώτης, Κονδύλης, Ζυγογιάννης Δ, Παγώνας, Καστρινός ( 46΄Μπέτσας ), Βασιλείου Δ, Ζυγογιάννης Γ.

Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος Πανδαυλειακός : “Είναι σημαντικό ότι μια τόσο μεγάλη εμφάνιση έγινε μετά από 1 μήνα ποδοσφαιρικής απραξίας. Η ομάδα είχε να παίξει επίσημο παιγνίδι από τις 12 Δεκεμβρίιου  και καταλαβαίνετε ότι αυτό και μόνο ήταν ένα πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσουμε. Άλλο ένα ήταν το γεγονός ότι δύο βασικοί μας ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, για προσωπικούς τους λόγους, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρούμε λύσεις σ΄αυτές τις δύο θέσεις. Παρ’ όλα αυτά σήμερα παρουσιάσαμε ένα μια ενδεκάδα η οποία έφτασε σε ένα πολύ καλό επίπεδο απόδοσης, σημείωσε 4 τέρματα, έκανε 16 τελικές προσπάθειες, είχε ένα δοκάρι, ένα ακόμη γκολ που κακώς δεν μέτρησε, έτρεξε πολύ και γενικά μας ικανοποίησε όλους. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και υπάρχουν ζητήματα στα οποία πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορώ όμως να μην δώσω συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά, που βαθμιαία κάνουν τον Πανδαυλειακό μια σοβαρή ομάδα, η οποία ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πώς θα το πάρει”.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου