Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15

Πανδαυλειακός – Νίκη Λαφυστίου 1-2


Η Νίκη Λαφυστίου μετά από ένα πολύ καλό παιγνίδι το Σάββατο στη Δαύλεια, κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Έναν αγώνα όπου είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως από τον Πανδαυλειακό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το γκόλ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Ευθυμίου στο τέλος μετά από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.

Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Πατακιάς, Γαλάνης Β., Αναστασιάδης, Τσόρβας, Μπαλταδούρος, Δελής, Βέλλιος Γ.( 54΄ Λεμονής ), Μουστής ( 69΄ Κοπανιάς ) Καρούζος ( 80΄ Σταθάς ) Τζουνάρας.



Νίκη Λαφυστίου : Κωτσαδάμ, Βαγγενάς, Πλατσατούρας, ( 26΄ Παυλιώτης ) Μερεντίτης, Μπάρλος, Κακοτρίχης, Σπάρος, Ευσταθίου, Τζάκας ( 70΄ Χουσιάδας ), Αλμπάνης, Φάσσας    ( 83΄Πρόβης )



Ο Πανδαυλειακός στο 3ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον θανάση Καρούζο ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκήπερ Κωτσαδάμ. Λίγο μετά όμως ο Τζουνάρας στο 10ο λεπτό αξιοποίησε την κεφαλιά πάσα του Μουστή και από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0. 


Το Λαφύστι αντέδρασε και στο 25΄ ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ του Αλμπάνη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” των αμυντικών του Πανδαυλειακού. Στο 29΄ οι φιλοξενούμενοι είδαν τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαγεωργίου μετά από λάθος του Πατακιά. 


Στο 35΄ο Δελής έχασε για τον Πανδαυλειακό μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά το σουτ που έκανε από δεξιά απέκρουσε σωτήρια ο Κωτσαδάμ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες του Πανδαυλειακού είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.


Στο 2ο μέρος και κυρίως μετά το 60ο λεπτό το Λαφύστι ήταν καλύτερο και άσκησε πίεση στους γηπεδούχους οι οποίοι από τη στιγμή που αποχώρησε ο καλύτερός τους παίκτης ( Βέλλιος Γ.) έχασαν τη μάχη του κέντρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλειστούν στα καρέ τους και να προσέχουν πιο πολύ την άμυνά τους. 



Όλα έδειχναν ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, αλλά οι γηπεδούχοι “δώρισαν” και το 2ο γκολ όταν ο Αναστασιάδης έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και  έξυπνα ο Ευσταθίου πέτυχε το τελικό 1-2.





 Από τον Πανδαυλειακό καλύτερος σε απόδοση ο Γιώργος Βέλλιος και τον ακολούθησαν οι Πατακιάς, Δελής και ο γκολκήπερ Παπαγεωργίου.     Από τη Νίκη Λαφυστίου ξεχώρισαν οι Αλμπάνης, Ευσταθίου, Σπάρος και ο γκολκήπερ Κωτσαδάμ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου