Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15


Πανδαυλειακός – Θεσπιακός 4-6 



 Και ο πιο απαιτητικός φίλος του ποδοσφαίρου θα πρέπει να ικανοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Δαύλειας. Ο πρωτοπόρος Θεσπιακός πήρε σπουδαία αλλά δύσκολη νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Πανδαυλειακό.
ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ




Στο 11΄ έγινε το 0-1 και λίγο μετά στο 16΄ το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το παιγνίδι στα ίσα με δύο γκολ του καλύτερου παίκτη τους του Γιάννη Δελή ο οποίος στο 20΄με δυνατό πλασέ έκανε το 1-2 και στο 29΄με μακρινό διαγώνιο σουτ από 30μ ισοφάρισε σε 2-2. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Θεσπιακός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Βέλλιος και εκτέλεσε εύστοχα ο Σάχο.





 Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τζουνάρας κάνοντας το 3-3.



Ο Σάχο όμως με  τρία προσωπικά γκολ ανέβασε το σκορ στο 6-3. Κι ενώ όλοι πίστευαν πως το παιγνίδι είχε τελειώσει οι παίκτες του Πανδαυλειακού είχαν αντίθετη άποψη. Αρχικά μείωσαν με τον Πατακιά  σε 6-4 με δυνατό διαγώνιο σουτ και στα 12 λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη του αγώνα έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν τουλάχιστον να ισοφαρίσουν.



Πανδαυλειακός : Δελής Γιώρ., Ιγγλέζος, Τζουνάρας, Νταλακούρας, Βέλλιος, Μπαλταδούρος ( 46΄Μπαϊρακτάρης ), Δελής Γιάν.,  ( 76΄ Αγγελής ), Γαλάνης, Πατακιάς, Λεμονής, Καρούζος   ( 52 Μουστής )
Θεσπιακός : Κεφαλάς, Μεϊδάνης, Τσαμούταλης ( 76΄Μπόγρης ) Σάχο Φιλ., Ζάγκας, Στάθης Κιούσης, Αποστόλου ( 72΄Κωστογιάννόπουλος ), Στάθης, Καρακικές ( 26΄Μαρίνης ) Σάχο Ε.

Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος (Πανδαυλειακός) : “Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και στο τέλος λίγο έλειψε να κάνουν το ακατόρθωτο. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος είχε δύο-τρεις παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την καλή ποιότητα που μπορεί να συναντήσεις παίζοντας με μια ομάδα. Κάναμε βέβαια λάθη στο αμυντικό κομμάτι και πάνω σ’ αυτά θα δουλέψουμε την εβδομάδα που έρχεται. Το πρόβλημα στον Πανδαυλειακό είναι γνωστό. Δεν έχουμε όλους τους παίκτες στις προπονήσεις με αποτέλεσμα στα παιγνίδια να αντιμετωπίζουμε ζητήματα λανθασμένης εκτίμησης σε κρίσιμες φάσεις, οι οποίες μας κοστίζουν γκολ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνουμε καλύτεροι”.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου