Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ



Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Πανδαυλειακού, χάνωντας στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας  με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Δηλεσίου, ξεκίνησε το ματς αποφασισμένη για το πρώτο τρίποντο στη χρονιά και τα κατάφερε , που εκτός από τα τρία γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά ο γκολκίπερ του Πανδαυλειακού Φαγκρέζος κράτησε το σκορ χαμηλά.
 


 Οι καλοί οιωνοί φάνηκαν από την αρχή του ματς για τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ στο 5’ όταν ο Χρήστου έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασσέ πέτυχε το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο για τους νικητές.
Στο 48’ο Φραντζεσκάκης σούταρε, με τον Φαγκρέζο να διώχνει στέλνοντας τη μπάλα
στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Παπανικολάου με πλασσέ την έστειλε
στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 75’  o Αλεξανδρής Δ. σούταρε σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Κακός, βρήκε στην περιοχή τον Αλεξανδρή Δ. που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασσέ σημειώσε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
   
 ΔΗΛΕΣΙ: Μίγκιρης, Κακός Θ., Φραντζεσκάκης, Κωφός, Λάττας (75’ Νικολάου), Σουβατζής, Παπανικολάου (89’ Καραγιάννης), Χρήστου, Μέρμυγκας (78’ Αρκουπής), Αλεξανδρής Δ., Μπούτουζα.

   ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Κάντο, Κακόγιαννος, Αναστασιάδης, Ευταξίας (80’ Tσόρβας), Νταλακούρας (46’ Αιγινίτης), Ιγγλέζος Σ., Καρούζος, Μεμάι, Κοντελές, Βεκίλης

 Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός)
«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, με πάνω απ όλα υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.Δίνω τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Δηλεσίου που κέρδισε δίκαια. Μπήκε πιο αποφασισμένη από την δική μας ομάδα και κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες, πήρε αυτό που άξιζε.
Η ομάδα μου δεν παρουσιάστηκε έτσι όπως έπρεπε στην πρεμιέρα.
Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το πρωτάθλημα της Α ́κατηγορίας είναι διαφορετικό από το περυσινό. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν από το 20’ και πρέπει να δείχνουμε αγωνιστικότητα όλο το 90λεπτο»   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου