Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Έναρξη προετοιμασίας για τον ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟ

Επίσημη πρώτη για την ομάδα του Πανδαυλειακού την Τετάρτη 16 Αυγούστου,με την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες να υπόσχονται πολλή δουλειά και επιτυχίες για τον ιστορικό σύλλογο της Δαύλειας.
Στις 6.30 το απόγευμα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός με την συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας και εν συνεχεία ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για την ανδρική ομάδα.Πειθαρχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και πολύ δουλειά ήταν τα στοιχεία στα οποία έδωσε έμφαση ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γκαλαμέλος, όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκετε στο τιμόνι του Πανδαυλειακού.Η Διοίκηση του Πανδαυλειακού σε συνεργασία με τον προπονητή έκανε τις απαραίτητες προσθήκες, στο έμψυχο δυναμικό, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ενώ απο την ομάδα έφυγαν οι ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΚΟΣ και ΣΑΚΗΣ ΒΛΑΧΟΣ όπου τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους. 
“Το Δ.Σ. του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές της ομάδας μας  σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και να προσκαλέσει όλους τους συγχωριανούς και μη να συμπαρασταθούν, σε φίλαθλα πάντα πλαίσια.Τέλος, να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία (ανεξαρτήτως Κατηγορίας) και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου