Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΚΡΗ 8 - 1

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή (15/01) η ομάδα του Πανδαυλειακού επικρατώντας στην έδρα του,  της ομάδας της Άσκρης με το ευρύ 8-1. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου αύξησε τη διαφορά από τον τρίτο Πήγασο, παραμένοντας τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. 



Το ματς δεν αντέχει σε κριτική , αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο. 

Τα γκολ: 20’ Ανέστης 1-0 30’ Τσόρβας 2-0 36΄ Κοντελές 3-0  39’ Βλάχος 4-0  43΄ Κοντελές 5-0 55’ πεν. Παπαδημητρίου ( πέναλτι ) 6-0  68’ αυτογκόλ Παπαναγιώτου Α. 7-0 75’ Μπαμπούλας 7-1 83’ Κάκκος 8-1. 

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Τσόρβας, Κάντο, Ανέστης (56’ Ιγγλέζος Μ.), Αναστασιάσης, Ζαφείρας, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Βλάχος (46’ Δελής Ι.), Κοντελες (46’ Παπαδημητρίου) Καρούζος Α.

ΑΣΚΡΗ: Μπαμπούλας Λ., Παπαπαναγιώτου Σ., Πέππας, Μπαμπούλας Ν., Σπανός (47’ Χρήστου Σ.), Χρήστου, Ρουσέτης, Χολιασμένος (43’ Παπαπαναγιώτου Α.), Μπαλούλας Ν., Ζαχαριας, Λυμπέρης 
 
Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική.Μπήκαμε σοβαρά από την αρχή πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν, δίνοντας έτσιτην ευκαιρία να αγωνισθούν νέα παιδιά που θα είναι το μέλλον αυτής της ομάδας. Μετά τον αποκλεισμό μας από το κύπελλο πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα , αγώνα με αγώνα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την πορεία του κυπέλλου. Τέλος να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχία το νέο έτος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου