Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Νεα νίκη για τον ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟ...

Με το δεξί ο Πανδαυλειακός για το 2016…

Για την 12η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Βοιωτίας (Α’ ΟΜΙΛΟΣ), διεξήχθη στη Δαύλεια το παιχνίδι του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ με τον ΑΟ ΠΑΥΛΟΥ.


Για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Πανδαυλειακός κατάφερε να κερδίσει με 4-1 την ομάδα του Παύλου παίζοντας κατά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο.


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πανδαυλειακού μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο 12’ με τον Δημήτρη Σταθά, με σουτ μετά από τετ-α-τετ (1-0). Στο 35’ μετά από κερδισμένο κόρνερ ο Σπύρος Τζουνάρας διπλασίασε τα τέρματα με απευθείας εκτέλεση κάνοντας το 2-0, όπου ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δαύλειας έχασε πολλές ευκαιρίες  για να διευρύνει το σκορ, όμως το 3-0 έγινε στο 63΄μετά από ασίστ του Γιώργου Ανέστη στο Δημήτρη Σταθά, όπου ο τελευταίος πλάσαρε στην εστία. Στο 77΄ η ομάδα του Παύλου κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1, όμως ο Γιάννης Πατακιάς πέντε λεπτά αργότερα (στο 82΄) με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4-1.


Αξίζει να σημειώσουμε την συμμετοχή δύο ακόμα νεαρών ποδοσφαιριστών για την ομάδα του Πανδαυλειακού, του Κώστα Πατακιά (15 χρονών) και του Μάριου Ιγγλέζου (17 χρονών) και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια με πολύ δουλειά.

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Καρούζος, Νταλακούρας (46΄ Πατακιάς Κ.), Αναστασιάδης, Τζουνάρας (68’ Πατακίας Γ.), Βέλιος, Ιγγλέζος Σ. , Ανέστης , Κοπανιάς, Κάντο , Σταθάς (77’ Ιγγλέζος Μ.)

Δήλωση προπονητή ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ : Κώστα Γκαλαμέλου

"Το 2016 ξεκίνησε με νικηφόρο αποτέλεσμα γιά την ομάδα μας κάνοντας μάλιστα μία πολύ καλή εμφάνιση,έχοντας πετύχει τέσσερα όμορφα γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που μας έφερε μία θέση παραπάνω στό βαθμολογικό πίνακα. Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες μας μπήκαν σοβαρά και δυνατά στον αγώνα και οι αντίπαλοί κατάλαβαν ότι θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα,όπως και έγινε. Απο το χθεσινο παιχνίδι θα ήθελα να κρατήσω, αρχικά την πρώτη επίσημη συμμετοχη τού 15χρονου Πατακια Κώστα και τού Ιγγλεζου Μάριου που ανταπροκριθηκαν πολύ καλά στις συνθήκες του παιχνιδιού και έπειτα την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μετά απο δύο μήνες περίπου, του Ιγγλέζου Μάκη. Του έυχομαι να είναι σιδερένιος και να μας βοηθήσει με την εμπειρία του για το υπόλοιπο της χρονιάς. Απο τα αρνητικά του αγώνα είναι ότι ο αντίπαλος μας έκανε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να σκοράρει προς το τέλος και έτσι μας χάλασε το σερί που είχαμε για τρείς αγωνιστικές να μην δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και θέληση στις προπονήσεις γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στον Ορχομενό"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου