Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο ξεκίνημα για τον Πανδαυλειακό

Ξεκίνησε και επίσημα ο ιστορικός Πανδαυλειακός την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν και επειδή από Θεού άρξασθαι δεν ήταν δυνατόν να λείψει ο καθιερωμένος αγιασμός. Ήταν όλοι εκεί παίκτες, παράγοντες, προπονητής, γονείς και οι αρκετοί φίλοι της εξέδρας για δώσουν το παρόν στο ξεκίνημα της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 
Με αρκετές αλλαγές η ομάδα του Πανδαυλειακού, αλλά και με νέα πρόσωπα, ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή που ζήτησαν να βρεθούν κάτω από τη στέγη της ομάδας της Δαύλειας.

Η Διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ έχει σαν στόχο την καλή παρουσία
της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα αλλά και την ανάδειξη  νέων ποδοσφαιριστών στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι προπονήσεις  θα είναι καθημερινές τις δύο πρώτες εβδομάδες και σταδιακά
η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει το ρυθμό της μέχρι την έναρξη του
πρωταθλήματος.

Ο  προπονητής του Πανδαυλειακού κ. Κουκοβίνος Νεκτάριος: “Ξεκινάμε στην ουσία να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Ο ερχομός αρκετών καινούριωνποδοσφαιριστών αποτελεί για κάθε προπονητή μία πρόκληση. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο προσπαθώνταςνα βγάζουμε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά της προπόνησης. Θα δούμε τις πρώτες μέρες το επίπεδο των παικτών ( ειδικά των νεοφερμένων ) και θα αποφασίσουμε το πώς θα παίξουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτεςπρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να ξέρουν σαν ομάδα τι πρέπει να κάνουν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτοί εν ολίγοις είναι οι δύο κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους θα ρίξουμε όλο το βάροςστην προετοιμασία σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο ζητούμενο, αυτό της φυσικής κατάστασης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο του προπονητή. Θα βαδίσουμε βήμα-βήμα εκτιμώντας κάθε φορά τηνκατάσταση. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βοιωτίαςκαλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς επεισόδια !”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου