Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 3-3


Σε ένα ανοιχτό παιγνίδι χωρίς σκοπιμότητες Ανάληψη και Πανδαυλειακός ήρθαν ισόπαλοι 3-3 μία αγωνιστική πριν το φινάλε ενός συγκλονιστικού πρωταθλήματος, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στη Βοιωτία. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν πιο κραυγαλέες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.


Ο Πανδαυλειακός προηγήθηκε με τον Ανέστη στο 26΄ με δυνατό συρτό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή ενώ ο Λούλε στο 34΄διπλασίασε με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ τα γκολ για την ομάδα του. 


Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά έχασε ευκαιρία από αυτές πού λέμε ότι δεν χάνονται όταν μόνος από τα δύο μέτρα με πεσμένο τον τερματοφύλακα Στούκη “κατάφερε” να στείλει τη μπάλα άουτ ! Η Ανάληψη στη λήξη του ημιχρόνου πέτυχε να μειώσει το σκόρ με ένα φανταστικό γκολ του Καλλιακούδα μέσα στη μεγάλη περιοχή με ανάποδο γυριστό σουτ.
 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν το σκορ και τα κατάφεραν στο 57΄με τον Παπαδανέλη ο οποίος αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Παπαγεωργίου με σουτ στην κλειστή του γωνία. Ο Λευτέρης Νταλακούρας έβαλε ξανά μπροστά τον Πανδαυλειακό στο σκορ με κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ανέστη στο 73΄.


Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να κλέψουν την ισοπαλία στις καθυστερήσεις του αγώνα με σούτ του Καλλιακούδα.

Από την Ανάληψη διακρίθηκαν οι Καλλιακούδας, Μπαρλάς, Μπαλταδούρος και Παπαδανέλης, ενώ από τον Πανδαυλειακό οι Αγγελής, Λούλε, Ανέστης και Κοτσιλής.

Εθνικός Ανάληψης : Στούκης, Καραγιάννης, Καφρίτσας, Μπαρλάς, Οικονόμου, (67΄Καλής) Μπαλταδούρος, Παπαδανέλης, Χαιρόπουλος, Τσίρκας, Σύρος, Καλλιακούδας. 
Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Μπαϊρακτάρης Γ, Νταλακούρας, Κουρούλης, Μπαϊρακτάρης Θ, Καρούζος, Κακόγιαννος, (73΄ Δελής ) Αγγελλής, Κοτσιλλής, Λούλε, Ανέστης.

Κουκοβίνος Νεκτάριος (Πανδαυλειακός): «Καταφέραμε παρά τις πολλές απουσίες μας να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία στηρίχτηκε σε δύο νέα παιδιά, αλλά και σε δύο “λεγεωνάριους” τους οποίους ευχαριστώ διότι όποτε τους χρειάστηκε η ομάδα βοήθησαν και με το παραπάνω. Απαιτήσεις πολλές δεν θα μπορούσα να έχω έτσι όπως αναγκαστήκαμε να παίξουμε, αλλά παρόλα αυτά αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κι αυτό το παιγνίδι. Κλείνουμε την επόμενη εβδομάδα τον κύκλο των επίσημων αγώνων και θα έχουμε αμέσως μετά με την διοίκηση του Πανδαυλειακού συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον του συλλόγου ».




1 σχόλιο:

  1. Που είναι τωρα ο Εθνικος Αναληψης,το Στειρι, ο Καλιθαικος, ο Διόνυσος και άλλες ομαδες τοπολιατη,ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ το τοπικο ποδοσφαιρο,εγκληματια ασχετε και κακε ανθρωπε?Για να παιξουν οι ομαδες σε χορτο η τυπου χορτο που απαιτησες,τι εκανες,ποια γήπεδα εφτιαξες απατεωνα,διελυσες ΟΛΕΣ τις ομαδες.ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή