Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑ 

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανδαυλειακός. Η ομάδα της Δαύλειας κέρδισε 2-0 την Άσκρη με τον Νεκτάριο Κουκοβίνο να κάνει ποδαρικό με το.. δεξί.
Πανδαυλειακός – Άσκρη 2 – 0
 Μετά από ένα πολύ καλό παιγνίδι ο Πανδαυλειακός πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Άσκρης και έδειξε ότι αδικείται από την μέχρι τώρα βαθμολογική του θέση. Στο πρώτο τους παιγνίδι με τον Νεκτάριο Κουκοβίνο στον πάγκο της Δαύλειας οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και πολιόρκησαν την εστία του Χρήστου. Το 1ο γκολ ήρθε στο 29΄με τον Γιώργο Βέλλιο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τέλεια το κόρνερ του Μεμάϊ και με προβολή άνοιξε το σκορ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες του Πανδαυλειακού, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν την Άσκρη. Έτσι το 2-0 δεν άργησε να έρθει. ΄Ήταν το 39΄όταν ο Κοτσιλής τράβηξε πάνω του την άμυνα της Άσκρης και στην κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Μεμάϊ, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0. Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην ομάδα της Άσκρης, αλλά ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις. Σε πολλές απ’ αυτές θα μπορούσαν να σφραγίσουν τη νίκη, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στο παιγνίδι εκμεταλλευόμενοι κάποια αμυντικά λάθη του Πανδαυλειακού, αλλά έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται. Άρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι δίκαιο. Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι οι παίκτες της Άσκρης έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Παπαδά κυρίως για το πέναλτι που δεν τους έδωσε στο 76΄σε ανατροπή του Κοροπούλη Δ. από τον Μπαϊρακτάρη Γ.
Από τον Πανδαυλειακό θα ήταν αδικία να διακρίνουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, αφού όλοι έδωσαν το 100% και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση. Από την Άσκρη διακρίθηκαν οι Κοροπούλης Δ., Ρουσέτης και Χολιασμένος.
 Πανδαυλειακός : Κλαρούδας, Τσόρβας, Νταλακούρας, Βέλλιος Ηλ, ΜπαΊρακτάρης Γ, Ιγγλέζος Σ (Παππάς ) Ανέστης, ( Μπαϊρακτάρης ) Κοτσιλής, Βέλλιος Γ. ( Λούλε ) Μεμάϊ, Πατακιάς, Βέλλιος.
Άσκρη : Χρήστου, Μωραϊτης, Πέππας, Κοροπούλης, Κατσιαβός, Στεργίου, Ρουσέτης, Κότσι, Νεριτάν, Χολιασμένος, Κοροπούλης Δ
 Κουκοβίνος Νεκτάριος  (Πανδαυλειακός) :
Κουκοβίνος Ν.«Είναι πολύ σπουδαίο και για την ομάδα και για μένα η σημερινή νίκη. Την χρειαζόμασταν πολύ και η ομάδα κι εγώ. Τα παιδιά στον Πανδαυλειακό μπορούν να φτάσουν ψηλά, αλλά στην Δαύλεια όλοι ξέρουν πλέον ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται δουλειά. Οι προπονήσεις είναι αυτές που βελτιώνουν μια ομάδα κι εκεί θα ρίξουμε όλο το βάρος. Είμαι χαρούμενος που βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έφυγαν σήμερα από το γήπεδο ευχαριστημένοι από την ίδια τους την ομάδα. Είχαμε βέβαια και κάποιες κακιές στιγμές που θα μπορούσαν να μας κοστίσουν κι εκεί πρέπει να προσέξουμε. Θέλω κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν όλη την εβδομάδα και γι΄αυτό πού παρουσίασαν στο γήπεδο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου