Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ -  Κ17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ  0-1

Ένας αγώνας για... φιλανθρωπικό σκοπό.


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ διοργάνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου, στο γήπεδο Δαύλειας, ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα νέων Κ17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.






Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν έναν εκπληκτικό αγώνα, με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ύστερα από μια οργανωμένη προσπάθεια των παιχτών της, κατάφερε να κερδίσει με σκορ 0-1.











Όλο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις συμβολικές εισφορές φιλάθλων καθώς και από την ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, διατέθηκε από την Διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ προκειμένου να βοηθήσει και να ενισχύσει τους ευπαθείς συνανθρώπους μας, τις άγιες μέρες του Πάσχα.















Το Δ.Σ. του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και τον προπονητή της κ. Ηλία Λιόντο για την παρουσία τους καθώς και για την βοήθεια τους, για ένα τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις διαιτητές του αγώνα κ. Στέφανο Ξηρογιάννη, Γιώργο Λέτσα και Γιάννη Τσώνη, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του και φυσικά όλους τους συγχωριανούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο ώστε να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας. Τέλος, στόχος μας είναι η καθιέρωση αυτού του αγώνα για κοινωφελή σκοπό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου